Produkter

VKPAK har automatiske etiketteringsmaskiner til trykfølsomme papiretiketter samt polyetylenhylster og krympemærker i hele kroppen. Vores automatiske systemer kan konfigureres til front-, bagside-, wrap- og multisidede applikationer. Vores topmoderne kapacitet inkluderer også print- og anvendteknologi til UPC-kodning.

VKPAK fremstiller en lang række automatiske mærkningssystemer, der imødekommer dine mærkningsbehov. Hjertet i enhver automatisk mærkning er dens kontrolsystem. VKPAK har udviklet de mest sofistikerede kontroller på markedet i dag med et svimlende udvalg af muligheder, der er integreret i alle vores mærkningssystemer. Derudover kan kontrollerne tilpasses til specielle applikationer, som du måske har.

Uanset om du har brug for top, bund, front, bagside, wrap, hals eller en hvilken som helst kombination af disse, kan vi tilbyde et automatisk mærkningssystem, der passer til dine behov. På denne side finder du mange typer standardudstyr til automatisk mærkning, men vær ikke bange for at ringe til os om eventuelle særlige behov, du måtte have, da oddsene er, kan vi indarbejde dem i det mærkningssystem, du har brug for.