Om os

VKPAK Maskiner er placeret i Shanghai, den forreste by i Kina, det kinesiske økonomiske, finansielle, handels- og forsendelsescenter. Vi er ikke kun stolte af høj kvalitet på vores maskine, men også vores fremragende kundeservice. For at levere en enestående effektiv indkøbstjeneste, startede VKPAK fra producenten af mærkning af maskiner, og investerede og delte flere fabrikker fra påfyldningsmaskine, indkapslingsmaskine og pakkemaskine. Vores forsknings- og udviklingsingeniører kan fremstille en professionel løsning til de skræddersyede maskiner i henhold til kundens forskellige krav inden for alle slags industrier som mad og drikke, kosmetik, kemikalier, pesticider, information, kommunikation osv. Giv vores pakning en passende pakkeløsning, der imødekommer dine behov og mission.

Vi fokuserer på selvklæbende etiketteringsløsninger til alle typer og former af pakker. Hvis dine kravsmærkningsmaskiner til din produktionsproces, kan vi tilbyde enkel eller korrekt løsning, der passer til dine specifikke applikationer.

Fabrikshow

Vi er interesserede i høj kvalitet med høj ydeevne og høje slutbrugere, der bruger føling. Og glade for at dele vores teknologiske fordel med vores værdsatte kunder. I det langsigtede samarbejde med velkendte virksomheder har vi lært deres avancerede ledelseserfaring og teknologi og fået masser af forbedringer og innovation.

VKPAK baseret på tendenser og forståelse af automatiseringsudstyr, har været tro på teknologisk innovation, selvudvikling tilgang til selvudvikling drevet af markedets efterspørgsel, markedets efterspørgsel førte til en langsigtet udvikling af virksomheden, virksomheden har været en førende teknologi , overlegen kvalitet, gode tekniske tjenester, som har et godt omdømme og får stor støtte fra indenlandske og udenlandske virksomheder. 80% ordrer kommer til faste kunder og kundernes anbefaling.

Din støtte og tilfredshed er vores anstrengelses retning og drivkraft. Vi viser dig alle vores fordele, lad os vokse op sammen. Vi er sikre på, at vi kan arbejde langsigtet og venligt med dig. På grund af din tillid og vores service og maskine.

Vores hold